INGREDIENTE

  • 1 litru apa
  • 5 -7 frunze de gutui
  • lamaie
  • miere sau zahar

PREPARARE

Se pune apa la fiert in ceainic. Se spala frunzele de gutui,  iar dupa ce apa da in clocot sa opreste focul si se adauga frunzele.  Se lasa acoperit 10 minute.

Ceaiul astfel obtinut se toarna in cesti si se adauga dupa gust, lamiae si miere sau zahar. Cel mai indicat este sa se consume simplu deoarece are mai putine calorii si isi pastreaza gustul propriu.

ceai din frunze de gutui

Categorie: Bauturi, Slide

Lasa un comentariu


Ultimele articole

POGACEA (FOCACCIA) CU...

Adaugat pe 23 Jul, 2014

0 Comentarii

TRIFOIUL

Adaugat pe 21 Jul, 2014

0 Comentarii

SIROP DE ZMEURA,...

Adaugat pe 19 Jul, 2014

0 Comentarii

GEM DE CORCODUSE...

Adaugat pe 17 Jul, 2014

0 Comentarii

SORBET DE DUDE...

Adaugat pe 16 Jul, 2014

0 Comentarii

PIEPT DE CURCAN...

Adaugat pe 15 Jul, 2014

0 Comentarii

FILE DE CRAP...

Adaugat pe 14 Jul, 2014

0 Comentarii

CIORBA DE CONOPIDA,...

Adaugat pe 12 Jul, 2014

0 Comentarii

SALATA DIN COTLET...

Adaugat pe 10 Jul, 2014

0 Comentarii

COMPOT DE CAISE...

Adaugat pe 9 Jul, 2014

0 Comentarii

PARTENERI

  • WebEfektiv - Webdesign | Foto | Print