INGREDIENTE

  • 1 litru apa
  • 5 -7 frunze de gutui
  • lamaie
  • miere sau zahar

PREPARARE

Se pune apa la fiert in ceainic. Se spala frunzele de gutui,  iar dupa ce apa da in clocot sa opreste focul si se adauga frunzele.  Se lasa acoperit 10 minute.

Ceaiul astfel obtinut se toarna in cesti si se adauga dupa gust, lamiae si miere sau zahar. Cel mai indicat este sa se consume simplu deoarece are mai putine calorii si isi pastreaza gustul propriu.

ceai din frunze de gutui

Categorie: Bauturi, Slide

Lasa un comentariu


Ultimele articole

SUC DE AFINE,...

Adaugat pe 15 Sep, 2014

0 Comentarii

RONDELE INTEGRALE, CU...

Adaugat pe 13 Sep, 2014

0 Comentarii

MUSACA DIETETICA DE...

Adaugat pe 11 Sep, 2014

0 Comentarii

SALATA DE ARDEI...

Adaugat pe 10 Sep, 2014

0 Comentarii

CRAP LA GRATAR,...

Adaugat pe 8 Sep, 2014

1 Comentariu

BORS DE SOIA...

Adaugat pe 6 Sep, 2014

0 Comentarii

BROCCOLI FIERT, CU...

Adaugat pe 4 Sep, 2014

0 Comentarii

SOS POLONEZ, DEGRESAT

Adaugat pe 3 Sep, 2014

0 Comentarii

SUC DE ZMEURA,...

Adaugat pe 1 Sep, 2014

1 Comentariu

POGACELE INTEGRALE, CU...

Adaugat pe 30 Aug, 2014

0 Comentarii

PARTENERI

  • WebEfektiv - Webdesign | Foto | Print