INGREDIENTE

  • 1 litru apa
  • 5 -7 frunze de gutui
  • lamaie
  • miere sau zahar

PREPARARE

Se pune apa la fiert in ceainic. Se spala frunzele de gutui,  iar dupa ce apa da in clocot sa opreste focul si se adauga frunzele.  Se lasa acoperit 10 minute.

Ceaiul astfel obtinut se toarna in cesti si se adauga dupa gust, lamiae si miere sau zahar. Cel mai indicat este sa se consume simplu deoarece are mai putine calorii si isi pastreaza gustul propriu.

ceai din frunze de gutui

Categorie: Bauturi, Slide

Lasa un comentariu


Ultimele articole

CIORBA DE LEGUME,...

Adaugat pe 5 Sep, 2015

0 Comentarii

APERITIV PICANT, CU...

Adaugat pe 3 Sep, 2015

0 Comentarii

OUA DE PREPELITA,...

Adaugat pe 2 Sep, 2015

0 Comentarii

SUC DE STRUGURI,...

Adaugat pe 27 Aug, 2015

0 Comentarii

BUDINCA DE CHIA,...

Adaugat pe 26 Aug, 2015

0 Comentarii

FICAT DE PORC,...

Adaugat pe 24 Aug, 2015

0 Comentarii

ULEI DE SAPUNARITA

Adaugat pe 22 Aug, 2015

0 Comentarii

SAPUNARITA

Adaugat pe 20 Aug, 2015

0 Comentarii

VINETE CU LEGUME...

Adaugat pe 19 Aug, 2015

0 Comentarii

PARTENERI

  • WebEfektiv - Webdesign | Foto | Print