INGREDIENTE

  • 1 litru apa
  • 5 -7 frunze de gutui
  • lamaie
  • miere sau zahar

PREPARARE

Se pune apa la fiert in ceainic. Se spala frunzele de gutui,  iar dupa ce apa da in clocot sa opreste focul si se adauga frunzele.  Se lasa acoperit 10 minute.

Ceaiul astfel obtinut se toarna in cesti si se adauga dupa gust, lamiae si miere sau zahar. Cel mai indicat este sa se consume simplu deoarece are mai putine calorii si isi pastreaza gustul propriu.

ceai din frunze de gutui

Categorie: Bauturi, Slide

Lasa un comentariu


Ultimele articole

SUC DILUAT, DIN...

Adaugat pe 30 Apr, 2015

0 Comentarii

CREMA DE CACAO,...

Adaugat pe 29 Apr, 2015

0 Comentarii

LAPTE DE MIGDALE

Adaugat pe 28 Apr, 2015

0 Comentarii

CREIER DE MIEL,...

Adaugat pe 25 Apr, 2015

0 Comentarii

PULPA DE MIEL,...

Adaugat pe 23 Apr, 2015

0 Comentarii

SUPA CREMA DE...

Adaugat pe 22 Apr, 2015

0 Comentarii

LUCERNA

Adaugat pe 20 Apr, 2015

0 Comentarii

SALATA DE OUA...

Adaugat pe 18 Apr, 2015

0 Comentarii

GERMENII (MUGURII SI...

Adaugat pe 16 Apr, 2015

0 Comentarii

SALATA DE VARZA...

Adaugat pe 15 Apr, 2015

0 Comentarii

PARTENERI

  • WebEfektiv - Webdesign | Foto | Print