INGREDIENTE

  • 1 litru apa
  • 5 -7 frunze de gutui
  • lamaie
  • miere sau zahar

PREPARARE

Se pune apa la fiert in ceainic. Se spala frunzele de gutui,  iar dupa ce apa da in clocot sa opreste focul si se adauga frunzele.  Se lasa acoperit 10 minute.

Ceaiul astfel obtinut se toarna in cesti si se adauga dupa gust, lamiae si miere sau zahar. Cel mai indicat este sa se consume simplu deoarece are mai putine calorii si isi pastreaza gustul propriu.

ceai din frunze de gutui

Categorie: Bauturi, Slide

Lasa un comentariu


Ultimele articole

TOCANA DIN FICAT...

Adaugat pe 25 Oct, 2014

0 Comentarii

SUFLEU DE SPANAC,...

Adaugat pe 23 Oct, 2014

0 Comentarii

SUPA CREMA, DE...

Adaugat pe 22 Oct, 2014

0 Comentarii

SALATA DE CEAFA...

Adaugat pe 20 Oct, 2014

0 Comentarii

VARZA ROSIE, CONSERVATA...

Adaugat pe 18 Oct, 2014

0 Comentarii

CREMA DE CONOPIDA,...

Adaugat pe 16 Oct, 2014

1 Comentariu

CAFEA NATURALA, CU...

Adaugat pe 15 Oct, 2014

0 Comentarii

BUDINCA DE DOVLEAC,...

Adaugat pe 13 Oct, 2014

0 Comentarii

VITA CU CEAPA...

Adaugat pe 11 Oct, 2014

0 Comentarii

PIEPT DE PUI...

Adaugat pe 9 Oct, 2014

0 Comentarii

PARTENERI

  • WebEfektiv - Webdesign | Foto | Print