INGREDIENTE

  • 1 litru apa
  • 5 -7 frunze de gutui
  • lamaie
  • miere sau zahar

PREPARARE

Se pune apa la fiert in ceainic. Se spala frunzele de gutui,  iar dupa ce apa da in clocot sa opreste focul si se adauga frunzele.  Se lasa acoperit 10 minute.

Ceaiul astfel obtinut se toarna in cesti si se adauga dupa gust, lamiae si miere sau zahar. Cel mai indicat este sa se consume simplu deoarece are mai putine calorii si isi pastreaza gustul propriu.

ceai din frunze de gutui

Categorie: Bauturi, Slide

Lasa un comentariu


Ultimele articole

SUPA CREMA DE...

Adaugat pe 18 Dec, 2014

0 Comentarii

BURETI DE PADURE...

Adaugat pe 18 Dec, 2014

0 Comentarii

MAIONEZA DE NUCI...

Adaugat pe 17 Dec, 2014

0 Comentarii

LAPTE DE SOIA,...

Adaugat pe 15 Dec, 2014

0 Comentarii

AVOCADO, CU FRISCA...

Adaugat pe 13 Dec, 2014

0 Comentarii

FRISCA VEGETARIANA CRUDA,...

Adaugat pe 10 Dec, 2014

0 Comentarii

DOVLEAC PICANT, CU...

Adaugat pe 8 Dec, 2014

0 Comentarii

OREZ BRUN CU...

Adaugat pe 6 Dec, 2014

0 Comentarii

CIORBA DE NAUT...

Adaugat pe 4 Dec, 2014

0 Comentarii

PARTENERI

  • WebEfektiv - Webdesign | Foto | Print