INGREDIENTE

  • 1 litru apa
  • 5 -7 frunze de gutui
  • lamaie
  • miere sau zahar

PREPARARE

Se pune apa la fiert in ceainic. Se spala frunzele de gutui,  iar dupa ce apa da in clocot sa opreste focul si se adauga frunzele.  Se lasa acoperit 10 minute.

Ceaiul astfel obtinut se toarna in cesti si se adauga dupa gust, lamiae si miere sau zahar. Cel mai indicat este sa se consume simplu deoarece are mai putine calorii si isi pastreaza gustul propriu.

ceai din frunze de gutui

Categorie: Bauturi, Slide

Lasa un comentariu


Ultimele articole

MOUSSE RAW, CU...

Adaugat pe 28 May, 2015

0 Comentarii

ALUNUL DE PADURE

Adaugat pe 27 May, 2015

0 Comentarii

PIEPT DE PUI,...

Adaugat pe 25 May, 2015

0 Comentarii

TOCANA DE CIUPERCI,...

Adaugat pe 23 May, 2015

2 Comentarii

CIORBA DE MIEL,...

Adaugat pe 21 May, 2015

0 Comentarii

SALATA DE BROCCOLI,...

Adaugat pe 20 May, 2015

0 Comentarii

RULADA DIN OMLETA...

Adaugat pe 18 May, 2015

0 Comentarii

BAUTURA IMPERIALA CU...

Adaugat pe 16 May, 2015

0 Comentarii

IRISUL (STANJENELUL)

Adaugat pe 14 May, 2015

0 Comentarii

BOMBOANE RAW, CU...

Adaugat pe 13 May, 2015

0 Comentarii

PARTENERI

  • WebEfektiv - Webdesign | Foto | Print