INGREDIENTE

  • 1 litru apa
  • 5 -7 frunze de gutui
  • lamaie
  • miere sau zahar

PREPARARE

Se pune apa la fiert in ceainic. Se spala frunzele de gutui,  iar dupa ce apa da in clocot sa opreste focul si se adauga frunzele.  Se lasa acoperit 10 minute.

Ceaiul astfel obtinut se toarna in cesti si se adauga dupa gust, lamiae si miere sau zahar. Cel mai indicat este sa se consume simplu deoarece are mai putine calorii si isi pastreaza gustul propriu.

ceai din frunze de gutui

Categorie: Bauturi, Slide

Lasa un comentariu


Ultimele articole

PASCA FARA ALUAT,...

Adaugat pe 17 Apr, 2014

0 Comentarii

STEVIE CU OREZ...

Adaugat pe 16 Apr, 2014

0 Comentarii

PREPARATE DIN CARNE...

Adaugat pe 15 Apr, 2014

0 Comentarii

SOMON CU LEURDA...

Adaugat pe 13 Apr, 2014

0 Comentarii

CIORBA DE STEVIE,...

Adaugat pe 12 Apr, 2014

2 Comentarii

DROB VEGETARIAN, CU...

Adaugat pe 11 Apr, 2014

0 Comentarii

SALATA CU MUGURI...

Adaugat pe 10 Apr, 2014

0 Comentarii

CITRONADA CU SUC...

Adaugat pe 9 Apr, 2014

0 Comentarii

PARTENERI

  • WebEfektiv - Webdesign | Foto | Print