INGREDIENTE

  • 1 litru apa
  • 5 -7 frunze de gutui
  • lamaie
  • miere sau zahar

PREPARARE

Se pune apa la fiert in ceainic. Se spala frunzele de gutui,  iar dupa ce apa da in clocot sa opreste focul si se adauga frunzele.  Se lasa acoperit 10 minute.

Ceaiul astfel obtinut se toarna in cesti si se adauga dupa gust, lamiae si miere sau zahar. Cel mai indicat este sa se consume simplu deoarece are mai putine calorii si isi pastreaza gustul propriu.

ceai din frunze de gutui

Categorie: Bauturi, Slide

Lasa un comentariu


Ultimele articole

TOCANA VEGETARIANA, DE...

Adaugat pe 1 Aug, 2015

0 Comentarii

CIORBA DE ROSII,...

Adaugat pe 30 Jul, 2015

0 Comentarii

LICOPENUL SI RETETE...

Adaugat pe 29 Jul, 2015

0 Comentarii

PIZZA DIETETICA, CU...

Adaugat pe 27 Jul, 2015

0 Comentarii

BOMBOANE APERITIV, CU...

Adaugat pe 25 Jul, 2015

0 Comentarii

CAFEA DE CICOARE,...

Adaugat pe 23 Jul, 2015

0 Comentarii

SMOCHINE CU SOS...

Adaugat pe 22 Jul, 2015

0 Comentarii

FRIPTURA PICANTA, DE...

Adaugat pe 20 Jul, 2015

0 Comentarii

IEPURE MARINAT, CU...

Adaugat pe 18 Jul, 2015

0 Comentarii

MARINATA FIARTA, PENTRU...

Adaugat pe 16 Jul, 2015

0 Comentarii

PARTENERI

  • WebEfektiv - Webdesign | Foto | Print