INGREDIENTE

  • 1 litru apa
  • 5 -7 frunze de gutui
  • lamaie
  • miere sau zahar

PREPARARE

Se pune apa la fiert in ceainic. Se spala frunzele de gutui,  iar dupa ce apa da in clocot sa opreste focul si se adauga frunzele.  Se lasa acoperit 10 minute.

Ceaiul astfel obtinut se toarna in cesti si se adauga dupa gust, lamiae si miere sau zahar. Cel mai indicat este sa se consume simplu deoarece are mai putine calorii si isi pastreaza gustul propriu.

ceai din frunze de gutui

Categorie: Bauturi, Slide

Lasa un comentariu


Ultimele articole

CAFEA VERDE, CU...

Adaugat pe 28 Feb, 2015

0 Comentarii

LINTE VERDE, CU...

Adaugat pe 25 Feb, 2015

0 Comentarii

CARTOFI LA CUPTOR,...

Adaugat pe 23 Feb, 2015

0 Comentarii

SUPA CREMA DE...

Adaugat pe 21 Feb, 2015

0 Comentarii

OMLETA CU DOVLECEL...

Adaugat pe 19 Feb, 2015

0 Comentarii

SALATA PROTEICA, CU...

Adaugat pe 18 Feb, 2015

0 Comentarii

SMOOTHIE CU IAURT...

Adaugat pe 16 Feb, 2015

0 Comentarii

INIMIOARE CU LEMN...

Adaugat pe 14 Feb, 2015

0 Comentarii

LEMNUL DULCE

Adaugat pe 12 Feb, 2015

0 Comentarii

PARTENERI

  • WebEfektiv - Webdesign | Foto | Print