INGREDIENTE

  • 1 litru apa
  • 5 -7 frunze de gutui
  • lamaie
  • miere sau zahar

PREPARARE

Se pune apa la fiert in ceainic. Se spala frunzele de gutui,  iar dupa ce apa da in clocot sa opreste focul si se adauga frunzele.  Se lasa acoperit 10 minute.

Ceaiul astfel obtinut se toarna in cesti si se adauga dupa gust, lamiae si miere sau zahar. Cel mai indicat este sa se consume simplu deoarece are mai putine calorii si isi pastreaza gustul propriu.

ceai din frunze de gutui

Categorie: Bauturi, Slide

Lasa un comentariu


Ultimele articole

SUC DE ZMEURA,...

Adaugat pe 1 Sep, 2014

1 Comentariu

POGACELE INTEGRALE, CU...

Adaugat pe 30 Aug, 2014

0 Comentarii

PANSELUTA SALBATICA (TREI...

Adaugat pe 28 Aug, 2014

0 Comentarii

ARDEI UMPLUTI CU...

Adaugat pe 27 Aug, 2014

1 Comentariu

FASOLE VERDE, CU...

Adaugat pe 25 Aug, 2014

0 Comentarii

CIORBA DE FASOLE...

Adaugat pe 23 Aug, 2014

0 Comentarii

CARTOFI FIERTI IN...

Adaugat pe 21 Aug, 2014

0 Comentarii

SALSA DE ROSII,...

Adaugat pe 20 Aug, 2014

0 Comentarii

SUC RECE DE...

Adaugat pe 18 Aug, 2014

0 Comentarii

MERE IN VIN...

Adaugat pe 16 Aug, 2014

0 Comentarii

PARTENERI

  • WebEfektiv - Webdesign | Foto | Print