INGREDIENTE

  • 1 litru apa
  • 5 -7 frunze de gutui
  • lamaie
  • miere sau zahar

PREPARARE

Se pune apa la fiert in ceainic. Se spala frunzele de gutui,  iar dupa ce apa da in clocot sa opreste focul si se adauga frunzele.  Se lasa acoperit 10 minute.

Ceaiul astfel obtinut se toarna in cesti si se adauga dupa gust, lamiae si miere sau zahar. Cel mai indicat este sa se consume simplu deoarece are mai putine calorii si isi pastreaza gustul propriu.

ceai din frunze de gutui

Categorie: Bauturi, Slide

Lasa un comentariu


Ultimele articole

COMPOT DE PORUMBE,...

Adaugat pe 27 Nov, 2014

0 Comentarii

SALATA DE PORUMBE,...

Adaugat pe 26 Nov, 2014

0 Comentarii

PORUMBELE

Adaugat pe 24 Nov, 2014

0 Comentarii

MACROU IN SUC...

Adaugat pe 22 Nov, 2014

0 Comentarii

VARZA DE BRUXELLES,...

Adaugat pe 20 Nov, 2014

0 Comentarii

SUPA DE LINTE...

Adaugat pe 19 Nov, 2014

0 Comentarii

BRIOSE APERITIV,...

Adaugat pe 17 Nov, 2014

0 Comentarii

TURTA VEGANA, CU...

Adaugat pe 15 Nov, 2014

0 Comentarii

SMOOTHIE DE PERE,...

Adaugat pe 13 Nov, 2014

0 Comentarii

GUTUI CU SIROP...

Adaugat pe 12 Nov, 2014

0 Comentarii

PARTENERI

  • WebEfektiv - Webdesign | Foto | Print