MERE IN VIN AROMATIZAT

august 16, 2014 | CATEGORIA Bauturi

mere, in vin aromatizat

O reteta excelenta ca aroma, bogata in antioxidanti, pentru clipele de alint si de ragaz.

INGREDIENTE:

–                    un mar dulce

–                    ¼ lingurita de pelin

–                    ¼ lingurita de cimbru

–                    200 ml vin rosu

PREPARARE:

Se aromatizeaza 50 ml de vin cu pelinul si cimbrul.

vin rosu, aromatizat cu cimbru si pelin

Daca sunt uscate, se lasa cam 10 minute sa se imbibe in vin si sa-si lase aroma. Se spala bine marul, se feliaza subtire, se adauga peste vinul aromatizat, apoi se completeaza cu restul de vin. Penrtu iubitorii aromelor tari, se mai pot presara ierburi aromate.

mere, in vin aromatizat

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *