PULPA DE MIEL LA CUPTOR, CU CIMBRU

iunie 23, 2013 | CATEGORIA Mancaruri cu carne

pulpe de miel, cu cimbru, usturoi, ceapa si sare

Pentru sarbatoarea Rusaliilor, o friptura pregatita usor, fara adaos de grasimi si imbogatita cu aroma cimbrului de gradina.

INGREDIENTE:

–         2 pulpe de miel

–         3 capatani de usturoi

–         2 cepe

–         8 crengute de cimbru

–         sare, dupa gust

 

PREPARARE:

Pulpele de miel se spala bine, se curata de pielite, se impaneaza cu cateii de usturoi a 2 dintre capatani, se aseaza in cratita pentru cuptor, se sareaza, se adauga apa pana la jumatate si se introduc in cuptor, se lasa sa fiarba la foc mic, se intorc de pe o parte pe alta, pana se patrund si se rumenesc pe ambele parti. Ceapa se spala, se curata si se taie rondele, apoi impreuna cu crengutele de cimbru, asezoneaza  friptura.

pulpe de miel, cu cimbru, usturoi, ceapa si sare

Se mai lasa 10 minute in cuptor, la temperatura moderata, sa se intrepatrunda aromele. Se scoate din cuptor, se garniseste cu usturoiul proaspat ramas si rondele de ceapa si se serveste cu patrunjel verde pentru usurarea digestiei, alaturi de diverse salate.

pulpe de miel, cu cimbru, usturoi, ceapa si sare

Recomanda prietenilor pin it! share on facebook

Comentarii

ADAUGA UN COMENTARIU

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *